Så er vi rigtig kommet i gang. Valget vinker lige om hjørnet og alle partier er gået i grønt selvsving. Det er både fantastisk og skrøbeligt. For mener de det, alle dem som pludseligt er så grønne?

Tiden har også været præget af debatter om pension, tidligere tilbagetrækningsalder, sundhedsreform og det evindelige indvandrer spørgsmål. Om det modbydelige paradigmeskift fra integrationspolitik til en ren hjemsendelsespoltik. Jeg har været i flere paneldebatter og ofte på gaden med flyers og snak med folk.

Nikolaj Wammen(A) & Carsten Borup (Å)

Paneldebat i Klostergadecenteret; Mona Juul(K), Carsten Borup (Å) og Kakob Ellemann-Jensen (V)

En fyldt sal i Klostergade. Tema: Pension og klimaet.

Morten Østergaard, Mona Juul, Nikolaj Wammen, Jacob Ellemann-Jensen, Søren Egge, jeg selv og flere var samlet til panel i Klostergadecenteret i Aarhus. Mange mennesker og for en del den første valgdebat op til folketingsvalget i år. Tema Klima og pension.

Sårbare samtaler var et andet arrangement, hvor hovedtemaet var beskæftigelses- og socialpolitikken.

Her var vi også mange politikere i panelet og debatten var engageret ikke mindst fra mange tilhørere, som bidrog i stort omfang. Vi har i dag en beskæftigelse-lovgivning, der gør mennesker syge. Den skal laves om. Væk med kontanthjælpsloft, integrationsydelse, en elendig fleksjob- og førtidspensionsreform og anden fattiggørelse af befolkningen.

Jeg ønsker borgerløn og 30 timers arbejdsuge.

Paneldebat i FO-byen om social- & beskæftigelsespolitik

Center for Social Nytænkning baner vejen via undersøgelser af den aktive beskæftigelsesindsats. Støt endelig Rasmus Schjødt, Tina Nielsen og Steffen Rassmussen i deres indsats. Læs bogen “Motiveret Beskæftigelse”.

Og så er vi på gaden i Malling, på Samsø, i Aarhus Midtby:

Vi var i Gellerup til mind-blowing engagerede mennesker i Andromeda og kollektivbyen Gellerup, vi var til klimademonstration med 100 gange så mange mennesker som sidst, til anti-rascisme demo med fiskerlussingen og til den overbevisende demonstration for minimumsnormeringer i børneinstitutionerne og for bedre børneliv.

Demonstration for minimums normeringer den 6. april i Aarhus

Klimastrejken den 15. marts

Bedstemødre med slag i. Solidaritets-event fra Frivilligcenter Aarhus.

Carsten. Mira og “Fiskerlussingen” John Jørgensen fra Struer

5 Alternativister på besøg hos Andromeda, Aysha Amin og Kollektivby folkene fra Gellerup

Der sker virkelig noget. Befolkningen rykker sig ud af comfort-zonen. Mennesker brænder igennem som i Gellerup og som Fiskerlussingen. Det rykker. Jeg er optimist på grund af alle disse skønne møder, samtaler og engagerede mennesker.