Min blog

En Alternativ kandidat på tur til Samsø

En tur til Samsø. Samsø er en spændende ø. Vi var fire folketingskandidater som var på på en to-dages inspirationstur hvor vi blandt andet besøgte Yduns Have, som er et landbrug forpagtet ud  via Samsø Økojord, skabt for at give unge, økologiske landmænd muligheder...

read more

 ET OPRØR SKAL DER TIL!

Klimaet skal være en folkesag, for at det kan lykkes at skabe de store forandringer i det lyntempo, som det har vist sig, at der er behov for. Vi bliver simpelthen nødt til at speede processen op i vores demokrati, så temperaturen på kloden holdes nede.

read more

Vi må handle nu!

Når mennesker råber op om deres nød og at ingen ser dem, at ingen hører deres version. Når mennesker brænder sig selv af i afmagt og vi blot forklarer det som en demonstration.
Når vi afviser mennesker, der flygter fra borgerkrig og mord. Så forstår jeg slet ikke den ufølsomhed
Hvem føler mon så?
Når bankerne låner uendelige midler ud, så mange som ingen overhovedet producerer. Når pengene ikke længere er til, men bare er nogens idéer.
Hvem ejer mon så noget?
Når fuglene pludselig forsvinder fra himlen og biernes summen dør ud, når jorden sprækker i solen og når skoven ikke længere bliver grøn, og stilheden er i naturen.
Hvad sker der mon så?

read more

Tale i år 2040 om at det lykkedes!

Denne tale vil jeg holde i år 2040, og så vil jeg sige: Det lykkedes! Efter det grønne jordskredsvalg i 2022, hvor bankerne kom under demokratisk kontrol og forandring, så er det kun gået fremad…

read more

carsten borup

om mig

  • folketingskandidat for alternativet østjylland
  • far til fire
  • morfar til fire
  • leder af frivilligcenter