STØT MIN KAMPAGNE

Giv et bidrag og vær med til at plante grønt håb i hele Danmark 

Sådan støtter du min kampagne

Ved at støtte min kampagne engagerer du dig i bevægelsen for et grønt, bæredygtigt Danmark, et socialt Danmark, der behandler mennesker værdigt og med respekt og et Danmark, som vil tage ansvar for udviklingen i hele verden, som vil menneskerettighederne og FNs verdensmål og en global fredelig sameksistens.

Du bestemmer selv beløbet. Alle bidrag går ubeskåret til kampagnen.

Min kampagne støttes på MobilePay 34 50 90

Alternativet Østjyllands fælles kampagne støttes på MobilePay: 444 95

Har du en idé?

Har du en kommentar eller gode ideer til, hvordan vi får mest muligt indflydelse i dansk politik, så skriv en besked til mig.

carsten borup

om mig

  • folketingskandidat for alternativet østjylland
  • far til fire
  • morfar til fire
  • leder af frivilligcenter